Om


Jag heter Karin Mizgalski och har så länge jag kan minnas haft ett stort fotointresse. Till vardags produkt- och miljöfotograferar jag i mitt arbete som marknadskoordinator. Det var först efter att ha fått egna barn som jag ville fånga de där ögonblicken på bild – skapa minnen för tiden som aldrig kommer igen! I det egna företaget fotograferar jag nu porträtt och bröllop, ute som inne.

I mina bilder försöker jag fånga känslor och personlighet. Jag utgår ifrån Jönköping (Habo), men åtar mig även jobb på flera håll i vårt avlånga land.

Att träffa människor är något jag tycker om att göra. Alla har sin egen historia att berätta, och jag är gärna med och berättar er! Oavsett om ni gillar att stå framför kameran eller är helt ovana kommer jag guida er genom hela fotograferingen, och vi får en kul stund tillsammans.